Beste Bierrestaurant ter wereld
brengt u
- Eerlijke en heerlijke gerechten waarin de smaak en de versheid van de producten primeren;
- Originele biergerechten met het aroma en de fijnheid dat alleen bier verschaft;
- Een uitstekende dagschotel ’s middags aan democratische prijs;
- Dagverse producten “à la carte” of een creatief maandelijks wisselend gastronomisch menu : pittig, uitdagend, vernieuwend….
- Op maandag een verrassingsmenu;
- Vegetarische gerechten;
- Kindvriendelijke gerechten;
- Verrassende kaasbereidingen;
- Meer dan 400 Belgische bieren met een vakkundige beschrijving (geur, kleur, smaak);
- Thema-avonden rond bier, brouwerijbezoeken;
- Een uitgelezen wijnkaart, een mooi assortiment porto, sherry, calvados en vooral whisky
- Genieten van dit alles in een authentiek interieur
- Prachtig tuinterras met aandacht voor de kinderen
- Jaarlijks groots bierfestival eerste weekend september
Joost De Four
- Bierfanaat en drankenspecialist
- Lid van talloze Belgische en Europese bierverenigingen: Zythos, Pint, Opa, Bles, Brussels museum van de geuze, Hop, EBCU, …
- Aangesloten bij tal van federaties : Horeca Vlaanderen, Cafe Revue,
- Penningmeester van Horal, de Hoge Raad voor ambachtelijk Lambiekbieren.
- Promotor en stuwende kracht van een vaste bier- en degustatiecommissie
- Post-universitair attest van sensoriële eigenschappen van het bier (R.U.G.)
- Specialist in
– ambachtelijke lambiekbieren
– bieren van artisanale huisbrouwerijen
– vintage bieren
- Finalist “Ondernemer van het jaar” 2002
- Orvalambassadeur sinds 2002
- Eerste Vlaamse “Magna Cum Laude” in 2005
- Eerste “Gouden Lambiekstoemper” in 2010
- Ontwikkelde een hele reeks eigen produkten :
– 1993 Heerenbier
– 2003 Cuvée Joost en Jessie
– 2006 Sodalitas
– 2008 Crianza Helena
– 2012 Anniversary Blend
– 2013 Heerengeuze
– 2005 Assortiment bierpralines
– 2006 Hopjenever
– 2010 Bierkaas
– 2015 Goedel’s Bloesem
Tom De Four
- Afgestudeerd te Koksijde (promo 1994)
- Hotelschool “Ter Duinen” HK
- Stages in België, Frankrijk en Spanje
- Beste Wildkok van België 1998 & 3e in 2008
- Finalist Juniorkok der Belgische Hotelscholen 1997,1998,1999.
- Maitre – fromager
- Maiatre-sommelier des Vins et Spiritueux de France
- Sommelier wereldwijnen
- Attest « Curso do Vinho do Porto » (ICEP –Portugal)
- Finalist Prospère Montagné 1999, 2000, 2001
- Finalist Beste Viskok VLAM 2008
- Beste Broodje van België 2008
- Michelingids 2013 : BIB GOURMAND
SAMEN
- Beste Bierrestaurant van Europa sinds 2009, Beste bierrestaurant van de wereld sinds 2013
- Talrijke artikels : Libelle, Uit Magazine, De standaard, Het Laatste Nieuws,Het Nieuwsblad,Culinair Ambiance, …
- TV optreden : Eén, VTM, AVS, RingTV, TV Likert, …