Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Kaas

Kaasnagerechten

10,00 € Bleu d’Auvergne in huis geaffineerd met Heerenbier en Porto, foodpairing ten top!

Voor wie een blauwe kaas-orgasme wenst… Aanbevolen bier: ons eigen Heerenbier of een donkere trappist


17,50 € Kaasbordje (5 soorten) met vijgenbrood, seizoensfruit en studentenhaver

Overheerlijke rozijntjes gemarineerd in trappistenbier - Aanbevolen bier: vraag raad aan ons bedienend personeel!


27,50 € Chariot de fromages (8 soorten)

Met een Trappist of abdijbier naar keuze (met uitzondering van Westvleteren) - Een wandeling doorheen ons kaasparadijs! Geserveerd met vijgenbrood, seizoensfruit, studentenhaver en overheerlijke rozijntjes gemarineerd in trappistenbier - Voor de (kaas)genieter… Of om te delen als je niet te gulzig aangelegd bent!



Kaas en Bier

Om u helemaal in vervoering te brengen, hebben wij een paar top-combinaties uitgezocht waarbij kaas en bier een perfect huwelijk vormen. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn! Proef, oordeel zelf en laat gerust uw mening aan ons weten, maar van deze kaas & bier FOODMATCH zijn wij (vrij) zeker!! ☺. In deze prijs zit een stukje kaas, het bijhorende bier en lekker brood inbegrepen…


15,00 € Chimay Poteaupre en Chimay tripel van ’t vat – De paterkes weten waarom!


15,00 € Munster en Tripel Kanunnik : Gewoon waanzinnig lekker! I-D-E-A-A-L!!


17,50 € Epoisses en Oude Geuze van 3 Fonteinen: Verrassende harmonie! Echt geslaagd!


15,00 € Bleu d’Auvergne en Gouden Carolus Classic: Bestaat de hemel dan toch?


15,00 € Oude Vlaskaas met Sint-Bernardus Prior 8°

Een vondst!! “zoute” kaas en “ziltig bier”…



KAZEN VOOR DEZE MAAND

ORVAL uit de Gaume, uniek voor z’n bier, uniek voor z’n kaas!


Belgische BRIE


MUNSTER uit de Elzas, voor wie houdt van pittige kaas!


EPOISSES de Bourgogne, de lievelingskaas geweest van Napoleon. Geaffineerd met ‘marc’


BLEU D’AUVERGNE, een ongekookte en ongeperste blauwschimmelkaas met natuurlijke korst


OUDE VLASKAAS: Nederland bevestigt z’n faam als kaasland met deze heerlijke kaas


MANCHEGO gemaakt van schapenmelk uit de streek van La Mancha


GORGONZOLA, een romige blauwe kaas gemaakt van volle koemelk uit de provincie Milan