Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

MENU februari 2025 “TRAPPISTENMENU”

ter ere van onze Orvalambassadeurs

Verkrijgbaar van vrijdagmiddag 21/02/2025 tot en met donderdag 13/03/2025
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 02/02/25 EN MAANDAG 03/02/25

{Eén extra hapje, twee extra biertjes . Kies er twee van de vier :
Chimay Doré – La Trappe Puur –  Orval Vert – Westmalle extra}

———–

Foie gras en gerookte paling – Rode bietjes en Jonagold – Mierikswortel
Een toastje voor gulzigaards!
Een verrassende maar geslaagde foodpairing! Met dank aan Martin Berasategui*** (Baskenland)…
Voor wie omwille van welk geloof of overtuiging ook geen foie gras eet, kunnen we deze delicatesse weglaten!
° Orval “ambassadeur” {en Orval “Tom” (3jaar en 3 maand)}
° Bohemia Sekt Rosé

———–

“Huevos Rotos” (Gekruide aardappelwedges – gepocheerd eitje – Jamón Iberico)
Gamba à la plancha – Paprikasalsa met La Trappe dubbel – Lookmayonaise met La Trappe tripel
Fingerfood… Net daarom zo lekker!
°  La Trappe blond – Zundert 8°
° Douro,  Portal d’Azenha, Vinho regional Terras da Beira, branco, 2018

————-

Kruidige Linzen-Tomatensoep met Breydelspek en Westmalle dubbel
“Croque Monsieur” van Gandaham, Chimaykaas en mozzarella
Feestelijke verwennerij!
° Westmalle dubbel van ’t vat  –  Westmalle dubbel 75cl fles 2019
° België, Dranouter, Domein d’Hellekapelle, Atlanta, 2022

————-

Gebakken SKREI & Pastinaakzalf
Stoofpotje van raapjes, Doyennépeer, subtiele Cambozola en Rochefort
Laat u niet afschrikken door de smaak van de kaas… Peer & blauwe kaas zijn voor elkaar gemaakt!
Een hemels gerecht voor gastronomen –  Trappistenliefhebbers dus! <
° Rochefort tripel van ’t vat  –  Rochefort 6° {of Tre Fontane }
°  Chili, Mas Andes, Sauvignon Blanc, 2020

————–

“Kip met appelmoes” gesublimeerd
Maïskip opgevuld met kruidig kippengehakt en in trappistenbier geweekte rozijntjes
Koreaanse kippenuggets – Kippenboutje gemarineerd in Orval – Paella met gevogelte en groene boontjes
Gratin van aardappel, knolselder & Jonagold – appelbeignet – Opgevulde appel met marsepein
 ° Duo van Chimay van ’t vat : tripel en blauw {EN Trio : ook de Chimay Vert }
°  Cahors, Château Famaey, Cuvée Tradition, Malbec, 2018

————

“Crème Brûlée” met Rochefort 8° en cassonadesuiker – Bolletje ijs van La Trappe Quadruppel
Gulzigheid is een grote zonde maar als je ze hier begaat, wordt ze u tweemaal vergeven!
°{La Trappe Quadruppel van ‘t vat }
Chimay blauw 2015 (supplement 5€)

Dit menu wordt u aangeboden aan 69€ of 95€ all-in met aangepaste trappisten {of 110€ all-in met aangepaste dranken deluxe}. Onze ambassadeurs betalen 75€ all in {of 90€ all-in deluxe},
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonderlinzen-tomatensoep en “Huevos Rotos”) à 56€ of 75€ (Geen ‘deluxe’ mogelijk)

(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)

RESERVEREN IS WENSELIJK
 De Heeren van Liedekercke
Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88 – www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel