ter ere van onze Orvalambassadeurs
Verkrijgbaar van vrijdagmiddag 23/02/2024 tot en met zaterdagavond 02/03/2024
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 04/02 en 03/03 en op MAANDAG 05/02 en 03/03/24
{Eén extra hapje, twee extra biertjes 😊.
Kies er twee van de drie : Chimay Doré – La Trappe Puur – Orval Vert }
—–
Wangetjes van Kabeljauw gemarineerd in Oud Beersel met een crunch van gedroogde ajuin
Frisse salade & Trappistenvinaigrette – Zure room – Bieslook
(Misschien niet op presentatie – zeker wel op smaak! Hemels!!)
° Westmalle extra
° Spanje, Cuenca, Senorio di Iniesta – bobal blanc de noir, BIO, 2022
———–
Twee Spaanse specialiteiten “un poco menos conocido pero por tanto no menos sabroso” 😊
° “Bomba de Barceloneta” Puree – Gehakt – Tomaat – Aïoli & Salsa Brava met Orval jong
°Roereitje met judias (tuinbonen), Spaanse ham en Orval gerijpt – “Soldaatjes” van volkorenbrood
Feestelijke verwennerij
° Orval “Ambassadeur” – La trappe blond van ‘t vat
° Spanje, Toro, Viore, Verdejo, 2019
————-
Gebakken roggevleugel met een zalf van boterraapjes en Chimay Rood/Rouge
Lauwe vinaigrette van misopasta (sojabonen) en ponzu (sausje op basis van citrusvruchten)
Toast met Chimaykaas ‘Grand Classique’
° Chimay tripel van ’t vat {en Orval Tom 14/12/2021}
° Frankrijk, Catalonië, Laurent Battle, Equinox, blanc de grenache noir, 2020
————-
Maïskip gekarameliseerd met ahornsiroop – een ideetje uit Parijs mee gebracht!
Wortelpuree op smaak gebracht met graantjesmosterd, bosbessenazijn en Westmalle tripel
Rode salade met een vinaigrette van subtiele blauwe kaas, Westmalle dubbel & rozijntjes
Griekse yoghurt met dragon als koude béarnaise…
Een hemels gerecht voor gastronomen met een ‘open mind’ – Trappistenliefhebbers dus!
° Rochefort 6 – Westmalle dubbel van ’t vat {of Zundert 8of 10° }
° Californië, Sonoma, Rancho Zabaco, Zinfandel, 2014
————–
Camembert kroketje – Zalf van aardpeer & peer – Gebakken vijg met tijm & berghoning
Witloof met La Trappe Quadruppel – Een verrassende maar geslaagde foodpairing!
° Chimay groen {en Chimay blauw van ‘t vat }
° Alta Alella – AA Dolç Mataro 2020
————
Huisbereid IJs van Rochefort 8° & chocolade – Sabayon van Rochefort 10° & kandijsuiker
Gulzigheid is een zonde maar als je ze hier begaat, wordt ze u tweemaal vergeven!
° Rochefort tripel
° La Trappe Oak Aged (supplement 5€)
Dit menu wordt u aangeboden aan 69€ of 95€ all-in met aangepaste trappisten {of 99€ all-in met aangepaste dranken deluxe}.
Onze ambassadeurs betalen 75€ all in {of 85€ all-in deluxe},
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder roggevleugel en Camenbert kroketje) à 56€ of 75€ (Geen ‘deluxe’ mogelijk)
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)
RESERVEREN IS WENSELIJK
De Heeren van Liedekercke
e-mail : info@heerenvanliedekercke.be – website : www.heerenvanliedekercke.be
VOOR EEN VLOTTE BEDIENING, MENU VOOR VOLLEDIGE TAFEL