Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

MAARTSE BUIEN-MAANDMENU 2025

Verkrijgbaar van vrijdag 14 maart tot en met zondagavond 6 april 2025
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 01/03/25 EN MAANDAG 03/03/25

JAARLIJKS VERLOF VAN MAANDAG 7 APRIL T.E.M. 23 WOENSDAG  APRIL 2025

“Krab & Win” – Een bereiding met krab die wint aan smaak als je levensgenieter bent!
Tartaar van krab & Avocadodip – Ravioli van King Crab – Soepje van krab<
3x plezier voor de prijs van 1!
° Ichtegems Grand Cru van ’t vat (Brij. Strubbe)
° Frankrijk, Alsace, Balthazar, Pinot Gris, Reserva 2022

—-

Courgettesoep met erwten, basilicum, look en feta “Ottolenghi Style”
Gebakken viskoekjes van gerookte vis en pastinaak
Artisanale broodjes met geitenkaas, oregano & olijven – Met dank aan Glenn! (bakkerij Vermoesen, Hekelgem)
Voor kritische foodies evengoed als voor sympathieke lekkerbekken!
° Flosch semper Blond (Brass. Flosch) – Biere du brasseur IPA (Brass. De La Lesse)
° Italië, Terre di Chiveti, Fabulas Foeminae, Pinot Grigio, Orange wine Biodynamic, 2021

—-

Risotto – Gambero rosso – Bloedappelsien
Toevallig één van mijn lievelingsgerechten!
Met de groeten van Peppe en Gaspare Giacomozza van La Botte in Genk!
° Woeste blond van ’t vat (Brij. Deneef-Moortgat)  –  Hop Harvest van ’t vat (Brij. De Ranke)
     ° Zuid-Afrika, Stellenbosch, Zonnebloem, Chenin en Sauvignon blanc, 2021         

Rib Eye uit Uruguay
Bonte salade met witloof, maïs, linzen en Heerenbiervinaigrette
Steakhouse frieten<
° Adriaen Brouwer Oaked van ’t vat (Brij. Roman)  –  Magerotte tripel (Brij. Demanez)
° Californië, Ironstone Vineyards White Label, Zinfandel, 2018

—-

Gebakken slahart met honing en balsamico, sesam en olijfolie – Citrus-humus
IJsje van tomaat en gekonfijte ajuin
Ik ben voorstander – Voor wie het te gewaagd lijkt, voorzien wij graag iets “bravers”
 ° Lazarus Oloroso (Brij. Broeder Jacop)
° België, De Kluizen, Kerner mild, 2020

—–

“Ode aan Nestlé” – Met dank aan Erwin voor het idee!
Huisbereide chocolademousse van Kitkat & Smarties – Bolletje ijs van LION – Pannacotta van Rolo-caramel
Sabayon & Crunch van witte Galakchocolade
° Vicaris Winter 2021 (supplement 4€)

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 69€ of 95€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder courgettesoep en gebakken slahart) à 56€ of 75€

(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)

RESERVEREN IS WENSELIJK

De Heeren van Liedekercke
Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88 – www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel