Verkrijgbaar van vrijdagmiddag 8 maart tot en met maandagmiddag 1 april 2024
WIJ ZIJN MET JAARLIJKS VERLOF VAN 4 t.e.m. 15 APRIL
JAARLIJKS VERLOF VAN MAANDAGAVOND 1 APRIL T.E.M. WOENSDAG 17 APRIL 2024
Carpaccio van Tonijn met wasabi en curry – Guacomole – Grijze Garnaal
Ambachtelijke broodjes met ventresca de atun, sojasaus, kappertjes, Spaanse olijven, gember en ansjovis
Genieten van wereldse smaken in verschillende geuren, kleuren en contrasten!
° Kwibus Brut
° Bubbel van Dappersveld
—-
“Rolmops” van Orvalkaas en Noordzeevis met krab en Belgische prei
Sausje met ruccola, notenolie en Orval ‘gerijpt’ – Gepekelde radijsjes
Voor kritische foodies evengoed als voor sympathieke lekkerbekken!
° Korus amber/tripel (Brass. Artisan Malt) – Hop de Brouwer (Brij De Oude Maalderij)
° Italië, Terre di Chiveti, Fabulas Foeminae, Pinot Grigio, Orange wine Biodynamic, 2021
—-
“Scampi Dion” met een geTOMateerd roomsausje met fetakaas en Ouzo
Griekse pastarijst met venkel en Witkap… Toevallig één van mijn lievelingsgerechten! 😉
° Quintine blond van ’t vat (Brass. Des Légendes) – Rulles tripel (Brass. Les Rulles)
° Douro, Portal d’Azenha branco, 2020
—
Steak “Op de wijze van Ottolenghi”
Geroosterde spitskool met dragon en pecorino, look, citroen en olijfolie
Rundsgehaktballetjes met limoen, knolselderij, look, kurkuma en venkelzaad
Misschien kan je dit thuis ook klaar maken, maar of het even lekker gaat zijn als hier, valt af te wachten…
En bovendien hoef je hier de afwas niet te doen! 😉
° Valduc Rio (Brass. Valduc) – Peak brune (Peak Brewery)
° Zuid Afrika, Stellenrust, Cornerstone, Simplicity, 2018
—-
Gelakte aubergine met Hoisin, hibiscus en platte peterselie
Chorizo & blauwe kaas – Perensiroop & Heerenbier
Ik ben voorstander – Voor wie het te gewaagd lijkt, voorzien wij graag iets “bravers” 😊
° Vicaris winter van ‘t vat (Brij. Vicaris)
° Frankrijk, Alsace, Cave de Kaysersberg, Gewürtstraminer, 2018
—–
“TiramiChouffe”
Crumble van Café Noir – Lange vingers – Mascarpone – Chouffekoffie – Cacao
° La Corne Quadruppel (supplement 4€)
Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 69€ of 95€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder “rolmops” van Orvalkaas en gelakte aubergine) à 56€ of 75€
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)
RESERVEREN IS WENSELIJK
De Heeren van Liedekercke
Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
e-mail : info@heerenvanliedekercke.be – website : www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel