Verkrijgbaar vanaf vrijdagmiddag 1 november tot en met zaterdagavond 30 november 2024
We zijn gesloten op zondag 03/11/24 EN MAANDAG 04/11/24
Omwille van de “Maand van de lambiek” (25/10-24/11/2024) kan u deze menu ook laten begeleiden door lambiekbieren !
Hertencarpaccio – Ruccola – Geroosterde pijnboompitjes – Vijgenazijn met frambozenbier
Wildsalami van hert – Rode biet wafeltjes – IJsje van kastanjes en aardpeer
Van een “wild” begin gesproken, maar hou u het vooral rustig en laat het jullie hertig… euh hartig smaken!
° La Morhette sur l’eau Microbrasserie des Coccinelles)
° Boerenerf Biet
° België, Dranouter, d’ Hellekapelle, Oranjedipje
——
“Toast champignons” met volkorenbrood, gepocheerd eitje, mousselinesaus en gebakken paté van wilde eend
Wilde champignons & truffel “in de room” met Arend Winter
° Korus IPA (Brasserie Artisan Malt) – Binchoise blond (Brasserie de Binchoise)
° Geuze De Cam 2009 – Tilquin Oude Quetsche
° Californië, Ironstone Vineyards White Label, Chardonnay, 2019
——
Vol-au-vent van Fazant – Hét succesgerecht in de wildperiode!
Als het maar fazant is… euh plezant is! 😊
Zet je culinaire GPS op actief: Genieten – Proeven – Smaken!
° Barbe Noël (Brouwerij Verhaeghe) – Vicaris tripel (Brouwerij Vicaris)
° Geuze Devillé (Den Herberg) – Geuze Oud Beersel
° Italië, Abruzzo, La vigne di Faraone, Cerasuolo, 2021
——
Homemade wildburger van everzwijn met Belgische Brie en “ketchup” van veenbessen & Oud Bruin
Stoemp met spruitjes, peterseliewortel en choucroute – Sneetje carpaccio van foie gras
Een heerlijkheid in deze zalige wildperiode – Een gerecht dat erg gewild zal zwijn! 😊
° La Trappe Collab – Dominicains Quadrupel (Brasserie 3F)
° Tarot D’Or (Lindemans) – Horal’s Megablend
° Frankrijk,, Côtes du Roussillon, Domaine Réty L’Insolente, 2015
——
Bleu d’Auvergne gemarineerd in Porto en Heerenbier
IJsje van pompoen – Couscous met gedroogde vruchten
° Pater Lieven Christmas van ’t vat (Brouwerij Van Den Bossche)
° Oude Kriek Mort-Subite 2006
° Portugal, Miguels, Porto rosé
——
Chocolade – Wortel – Komijn
Een leuke creatie als zoete afsluiter “eigentijds & eigenzinnig”
Meer heb je niet nodig om gelukzalig van tafel te gaan…
° Rochefort 10 2010 (supplement 5€) – Kriek Boon Mariage Parfait 2011 (supplement 6€)
Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 69€ of 95€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, (108€ lambiekbieren), karafwater bij aangepaste dranken,
BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder rode poon en ganzenlever) à 56€ of 75€/85€<
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)
RESERVEREN IS WENSELIJK
De Heeren van Liedekercke, Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
info@heerenvanliedekercke.be – www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel