7,00 € Verse soep op basis van VERSE groenten met lekker brood! BIER is de “soep van de dag”
Aanbevolen bier: Saxo bio
SPIJSKAART – SUGGESTIEKAART VAN DE MAAND
Tom kookt voor u gewaagd, creatief, speels, eigenzinnig en eigentijds
tussen 12.00 en 14.30u en nog eens tussen 18.00 en 22.00u
BIERKEUKEN
Laat u niet afschrikken door het gebruik van bier in de keuken!
Het is een smaakversterkend, doch geen dominerend element en geeft aan het gerecht
een onmiskenbaar (h)eerlijk parfum!
Laat u verleiden door onze suggestie-biergerechten
FEESTMENUS
Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk op voorhand een menu te bespreken.
Zo kunnen wij u vlotter en efficiënter bedienen. Vraag vrijblijvend naar onze menu’s!
Beste klant,
Om u op een zo vlot mogelijke manier te kunnen bedienen, aanvaarden wij maximum 4 verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel en een maximum van 8 personen aan de kaart. Dank voor uw begrip!
Wij houden graag rekening met ALLERGIEËN indien gemeld bij reservatie of minstens 1 dag op voorhand!!! Toveren doen we al meerdere keren per dag, mirakels verwezenlijken ligt iets moeilijker… En vooral: verwar een allergie NIET met iets “niet graag hebben”!
Aanbevolen bier: Saxo bio
Lekker voor iedere gelegenheid! Met een aangenaam doorsmakende smaak van Parmezaankaas… Zoals het hoort! Aanbevolen bier: La Cambree
Het stokkepaardje van culinaire recensenten! Ze mogen langskomen… Ik vind ze alvast een aanrader, ook al doen wij het niet met de klassiek gefrituurde peterselie... Aanbevolen bier: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Aanbevolen bier: Bacchus
Om u op een zo vlot mogelijke manier te kunnen bedienen, aanvaarden wij maximum 4 verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel en een maximum van 8 personen aan de kaart. Dank voor uw begrip! Wij houden graag rekening met ALLERGIEËN indien gemeld bij reservatie of minstens 1 dag op voorhand!!! Toveren doen we al meerdere keren per dag, mirakels verwezenlijken ligt iets moeilijker… En vooral: verwar een allergie NIET met iets “niet graag hebben”!
Wildsalami van hert – Rode biet wafeltjes – IJsje van kastanje en aardpeer. Van een “wild” begin gesproken, maar hou u vooral rustig en laat het jullie hertig… euh hartig smaken! Welkom in de herfstkleuren en -smaken! Aanbevolen bier: Morhette Sur l’eau
Wilde champignons & truffel “in de room” met Arend Winter - Een gerecht met een hoge smulfactor! Aanbevolen bier: Streuvelsbier / Goliath tripel
Als het maar fazant is… euh plezant is! Zet je culinaire GPS op actief: Genieten – Proeven – Smaken! Aanbevolen bier: Elfique amber / Barbe Noël van ‘t vat
Stoemp met spruitjes, peterseliewortel en choucroute – Sneetje ‘carpaccio’ van foie gras! Aanbevolen bier: Lindemans Tarrot / La Trappe Collab brew van ’t vat
De op zee gevangen Argentijnse rode garnaal is een garnaal van buitengewoon kaliber, niet van grootte, wel van kwaliteit! Uiterlijk lijkt hij op een gewone scampi, alleen is deze iets roder voor en na het koken. De smaak is echter absoluut bijzonder en het vlees heeft meer weg van langoustine. Doordat de garnalen al op de boot worden ingevroren, blijven de versheid en zilte smaaknuances bewaard en ervaar je de bijzondere smaakkwaliteiten! Prijs volgens aantal stuks: 5 / 8 / 12.
Aanbevolen bier: Hommelbier
Bereid in een gegratineerd roomsausje met kreeftenbouillon, witbier, appeltjes en kerrie… Aanbevolen bier: La Trap taupe wild
Speels “Vogelnestje” van bacalao, dille & kwarteleitje – Paprikasausje met Oud Bruin. Aanbevolen bier: Angelus (37cl)
Wilde champignons & truffel “in de room” met Arend Winter - Een gerecht met een hoge smulfactor! Aanbevolen bier: Streuvelsbier
Wij bereiden de americain voor u “niet pikant en niet zacht” met een beetje mayonaise, ketchup, tabasco, Worcestershire, ajuintjes en augurk; blijkbaar valt hij zo in de smaak, want deze klassieker verkoopt bijzonder goed! Aanbevolen bier: Five
Het varkenshaasje is gegaard in dit heerlijke huisbier met aromas van cacao en kruiden en wordt geserveerd met groentenpuree, kroketjes, een assortiment warme groentjes en verder afgewerkt met een streepje chocoladesaus. Aanbevolen bier: Heerenbier
Aardappelgratin met peer – Stoofpotje van koolrabi, spruitjes, spek, ajuin en wortel – Zaaalig lekker!!! Aanbevolen bier: Pater Lieven Christmas van ’t vat
’t Is misschien niet de beste van België, maar het scheelt dan toch niet veel… Aanbevolen bier: Quintine amber
Naar een idee van Willy De Hertogh van L’Ange Gardien in Orval! Aanbevolen bier: Orval
Knapperige frietjes – Sla en tomaat OF appelmoes. Aanbevolen bier: Westmalle dubbel van ‘t vat
Natuuraardappel (om in de saus te kunnen ‘pletten’ – Hier mag dat!) – Appelmoes uit eigen tuin! Aanbevolen bier: Scotch de Silly
Aanbevolen bier: Sint-Bernardus prior
Een hamburger van 100% Angus Aberdeen vlees – Belgisch Breydelspek - Gekonfijte ajuin – Sodalitaskaas – Mosterdsausje met Heerenbier – Sesambroodje - Gevarieerde salade en dikke frieten. Aanbevolen bier: Duo Heerenbier / Sodalitas