7,00 € Fresh soup, made with fresh vegetables and tasty bread: BEER is the “soup of the day”
Recommended beer: Saxo bio
FOOD MENU – SUGGESTION MENU OF THE MONTH
Tom cooks his creative specials every day from 12.00 to 14.30u and again from 18.00 to 22.00u
Please note the English version is a translation and is done to the best of our knowledge. Please ask if you have any queries and mention any allergies.
BEER CUISINE
Don’t be afraid of beer in our specials, it adds another flavour and ‘lifts’ dishes to a new height.
GROUP MENUS
For more than 8 people please contact us in advance to discuss your menu.
Recommended beer: Saxo bio
Always a good start! With a pleasant flavour of parmesan. Recommended beer: La Cambree
Recommended beer: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Recommended beer: Bacchus
IJsje van tomaat en gekonfijte ajuin! Gewaagd veggie maar ik ben voorstander…. Aanbevolen bier: La Botteresse Miel
Gebakken viskoekjes van gerookte vis en pastinaak - Artisanale broodjes met geitenkaas, oregano & olijven – Met dank aan Glenn (bakkerij Vermoesen, Hekelgem) - oor kritische foodies evengoed als voor sympathieke lekkerbekken! Aanbevolen bier: IPA Brasserie de la Lesse
Pureetje met broccoli, peultjes, tuinkers en kervel. We ruiken de lente…. Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Lino
Met de groeten van Peppe en Gaspare Giacomozza van restaurant La Botte in Genk - Aanbevolen bier: Woeste blond van ‘t vat
Tartaar van krab & avocadodip – Ravioli van King Crab – Soepje van krab - 3x Plezier voor de prijs van Eén! Aanbevolen bier: Ichtegems Grand Cru van ‘t vat
Aanbevolen bier: Hommelbier
Bereid in een gegratineerd roomsausje met kreeftenbouillon, witbier, appeltjes en kerrie… Aanbevolen bier : Bruxelensis
The sea caught Argentinian red shrimp is of exceptional quality. Looks like a normal scampi just a little more red..! The flesh gives more the impression of a langoustine. Immediately frozen at sea this gives an advantage to preserve the freshness. Price per portion size: 5 / 8 / 12.
Haddock and chunky chips - mixed salad, tatare sauce with Geuze and peas. And if you want vinegar with your chips just ask... Recommended beer: Peak IPA
Het haasje gepocheerd in ons eigen Sodalitasbier – Een smeuïg pureetje met spinazie - Overheerlijk romig sausje met fijne groentjes – Breydelspek en gebakken Krieltjes! Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Leopold 7 blond of trip
Pureetje met broccoli, peultjes, tuinkers en kervel. We ruiken de lente…. Aanbevolen bier: Peak tripel
Met de groeten van Peppe en Gaspare Giacomozza van restaurant La Botte in Genk - Aanbevolen bier: Woeste tripel
Tartaar van krab & avocadodip – Ravioli van King Crab – Soepje van krab - 3x Plezier voor de prijs van Eén! Luxe-producten! Aanbevolen bier: Ichtegems Grand Cru van ‘t vat
We prepare the americain not too spicy or too bland with mayonnaise, ketchup,tabasco, Worcestershire, baby onions and gherkin. Apparently ‘just right’ as it sells well!! Recommended beer: Five
Aanbevolen bier : Lupulus Hibernatus
The pork is flavoured with our house beer with scents of cocoa and herbs. It is served with vegetable puree, croquettes, a selection of warmvegetables and finally completed with a ‘stripe’ of chocolate sauce. Recommended beer: Heerenbier
Vlaamse boerenkost op z’n best! Smullen maar…. Aanbevolen bier: Kapittel Winter
Steakhouse Frieten – Het feest kan beginnen! Aanbevolen bier: Boskeun
One of the best in Belgium. Recommended beer: Quintine amber
From an idea of Willy De Hertogh from L’Ange Gardien in Orval!. Recommended beer: Orval
Crispy fries, salad and tomato or apple puree. Recommended beer: Westmalle dubbel van ‘t vat
With bacon, Paris mushrooms, onion and a little garlic. Recommended beer: La Trompeuse
Recommended beer: Sint-Bernardus Prior
A hamburger of 100% Angus Aberdeen beef– Belgian Breydelspek - confit onion – Sodalitas cheese – Mustard sauce with Heerenbier – Sesame bun - mixed salad and chunky chips . Recommended beer: Duo Heerenbier / Sodalitas